Aquí podreu veure les receptes, majoritàriament de menjar, que vagi fent, tastant i provant.

Els ingredients utilitzats a les receptes són i seran sempre ecològics, així com l'aigua que s'utilitzi serà sempre filtrada o en defecte, embotellada en vidre.

En totes les receptes es poden adaptar tant els làctics, les farines, els endolcidors, etc. al gust o necessitats de cadascú.

Tingueu en compte que normalment cuino per a dues persones, per tant a la majoria de receptes que publico aquí hi ha els ingredients necessàris per a dos.

dissabte, 22 de desembre del 2012

Rostit de rodó de vedella




Ingredients:

1 rodó de vedella d'1,5 kg
2 cebes mitjanes
2 patates grans
llorer
sal i pebre


Procediment:

Tallem les patates a daus i els hi donem un cop de paella per estovar-les i que es facin bé al forn.

En una font fem un llit amb les cebes tallades a llunes no gaire gruixudes i hi posem el rodó al damunt, que haurem fregat prèviament ben fort amb sal i pebre per tots els costats. 

Afagim les patates per tot el voltant, reguem bé d'oli, hi posem les fulletes de llorer i enfornem a foc entre 160-180º durant unes 2 hores més o menys, cal anar tombant el rodó, cada mitja hora si fa no fa, quan estigui ben daurat i hagi encongit estarà fet.


Que vagi de gust!