Aquí podreu veure les receptes, majoritàriament de menjar, que vagi fent, tastant i provant.

Els ingredients utilitzats a les receptes són i seran sempre ecològics, així com l'aigua que s'utilitzi serà sempre filtrada o en defecte, embotellada en vidre.

En totes les receptes es poden adaptar tant els làctics, les farines, els endolcidors, etc. al gust o necessitats de cadascú.

Tingueu en compte que normalment cuino per a dues persones, per tant a la majoria de receptes que publico aquí hi ha els ingredients necessàris per a dos.

dilluns, 17 de desembre de 2012

Paté d'albergínia





Ingredients:

1 albergínia gran o 2 mitjanes
1 ceba mitjana
2 o 3 grans d'all
el suc de mitja llimona
4 cullerades d'oli d'oliva
1 ramet de julivert
sal i pebre


Procediment:

Tallem la ceba i l'albergínia a dauets ben petits i la sofregim amb l'oli en una paella.

Un cop cuit ho triturem tot amb els grans d'all, el julivert, el suc de la mitja llimona, la sal i el pebre, i ja tindrem un deliciós paté d'albergínia preparat per untar amb allò que vulguem.


Que vagi de gust!