Aquí podreu veure les receptes, majoritàriament de menjar, que vagi fent, tastant i provant.

Els ingredients utilitzats a les receptes són i seran sempre ecològics, així com l'aigua que s'utilitzi serà sempre filtrada o en defecte, embotellada en vidre.

En totes les receptes es poden adaptar tant els làctics, les farines, els endolcidors, etc. al gust o necessitats de cadascú.

Tingueu en compte que normalment cuino per a dues persones, per tant a la majoria de receptes que publico aquí hi ha els ingredients necessàris per a dos.

divendres, 20 de maig del 2011

Pa de pessic de xocolata i espelta






Ingredients:

1/2 got de llet
1 cullaradeta de bicarbonat
1 got de sucre de canya
1 got i mig de farina d'espelta
2 cullerades de margarina
2 cullerades de cacau en pols
1 ou

Procediment:

Posem la margarina amb el sucre en un bol i barregem bé, un cop ho tenim ben lligat hi afegim l'ou prèviament batut i ho tornem a barrejar fins que ho tinguem lligat.

Afegim la farina i el bicarbonat i quan ho tinguem ben barrejat hi afegim el cacau en pols i tornem a barrejar, un cop estigui ben lligat hi afegim la llet i seguim barrejant fins lligar-ho tot.

Untem un motlle amb mantega i el posarem al forn, preescalfat a 220º, durant uns 25 minuts. Punxeu amb un escuradents per comprovar que estigui cuit, quan l'escuradents surti net voldrà dir que està ben cuit.