Aquí podreu veure les receptes, majoritàriament de menjar, que vagi fent, tastant i provant.

Els ingredients utilitzats a les receptes són i seran sempre ecològics, així com l'aigua que s'utilitzi serà sempre filtrada o en defecte, embotellada en vidre.

En totes les receptes es poden adaptar tant els làctics, les farines, els endolcidors, etc. al gust o necessitats de cadascú.

Tingueu en compte que normalment cuino per a dues persones, per tant a la majoria de receptes que publico aquí hi ha els ingredients necessàris per a dos.

dimecres, 18 de maig del 2011

Decocció de Salze




Analgèsic i antiinflamatori.

Com fer-ho:

Posar 3/4 de litre d'aigua bullint amb sis cullerades petites d'escorça de Salze.
Quan bulli, abaixar el foc i deixar coure a foc lent durant uns 20 minuts, fins que redueixi.

Beure 2-3 tasses al dia.

Per preservar la decocció, feu-ho a la nevera per no més de 24 hores.

Per suavitzar el sabor es millor fer servir mel.




ATENCIÓ: NO prendre en cas de al·lèrgia a l'aspirina i en cas de patir Síndrome de Gilbert. NO prendre de manera habitual i continuada, ja que pot causar irritació d'estómac. No oblidem que encara que sigui una planta i un remei que preparem nosaltres, no deixa de ser un medicament.