Aquí podreu veure les receptes, majoritàriament de menjar, que vagi fent, tastant i provant.

Els ingredients utilitzats a les receptes són i seran sempre ecològics, així com l'aigua que s'utilitzi serà sempre filtrada o en defecte, embotellada en vidre.

En totes les receptes es poden adaptar tant els làctics, les farines, els endolcidors, etc. al gust o necessitats de cadascú.

Tingueu en compte que normalment cuino per a dues persones, per tant a la majoria de receptes que publico aquí hi ha els ingredients necessàris per a dos.

divendres, 20 de maig del 2011

Llenties senzilles




Ingredients:

llenties (la quantitat que vulguem)
1 ceba
1 tomàquet
1 pessic de sal
Aigua


Procediment:

El dia abans posem les llenties en remull dins d'un bol, si ens hem oblidat de posar en remull les llenties, podem estovar-les posant-les en remull amb aigua calenta durant 1 hora.

Tallem la ceba a quarts i la sofregim en una olla, també hi posem el tomàquet sencer, quan la ceba estigui daurada hi afegim les llenties i ho cobrim d'aigua.

Un cop bulli abaixem el foc i ho deixem fent xup xup a foc lent durant 1 hora. Quan estigui fet, retirem del foc i deixem reposar 5-10 minuts abans de servir.

Si volem que tingui més substància hi podem afegir xoriço o botifarra negra, també hi podem posar més verdures, com pastanaga o patata.