Aquí podreu veure les receptes, majoritàriament de menjar, que vagi fent, tastant i provant.

Els ingredients utilitzats a les receptes són i seran sempre ecològics, així com l'aigua que s'utilitzi serà sempre filtrada o en defecte, embotellada en vidre.

En totes les receptes es poden adaptar tant els làctics, les farines, els endolcidors, etc. al gust o necessitats de cadascú.

Tingueu en compte que normalment cuino per a dues persones, per tant a la majoria de receptes que publico aquí hi ha els ingredients necessàris per a dos.

dimecres, 26 d’octubre de 2011

Pastís de mel






Ingredients:

200 g de mel
100 g de mantega
350 g de farina d'espelta
4 cullerades de llet
15 g de llevat sec
3 ous

Procediment:

Es calenta la mantega, s'afageix la llet i, poc a poc, la mel, sense deixar de barrejar. 

Es baten els ous, s'incorpora la farina i el llevat tamissats, la mel i la mantega, que s'hauran refredat.

Esposa la massa en un motllo untat i enfarinat i es posa al forn a 170-180º durant mitja hora.

Un cop fet podem escampar una mica de sucre molt pel damunt o deixar-la tal qual.