Aquí podreu veure les receptes, majoritàriament de menjar, que vagi fent, tastant i provant.

Els ingredients utilitzats a les receptes són i seran sempre ecològics, així com l'aigua que s'utilitzi serà sempre filtrada o en defecte, embotellada en vidre.

En totes les receptes es poden adaptar tant els làctics, les farines, els endolcidors, etc. al gust o necessitats de cadascú.

Tingueu en compte que normalment cuino per a dues persones, per tant a la majoria de receptes que publico aquí hi ha els ingredients necessàris per a dos.

divendres, 5 de juliol del 2013

Premi Versatile Blogger



Coincidint ja amb el final de curs :) (del curs que he estat fent :P), la Carmeta Rusquilleta m'ha atorgat el premi Versatile Blogger, i m'ha fet molta il·lusió aquest regal de final de curs!! ;)

L'objectiu del premi es el de donar-se a conèixer blogs i blocaires entre si i fer d'el món dels blogs un món molt més interessant i interactiu si cap.

Les bases del premi son les següents:


  1. Donar les gràcies
  2. Descriure com ets
  3. Atorgar el premi a 15 blogs més

Així que seguint les bases del premi, moltes gràcies Carmeta per haver pensat en mi i en el meu blog i haver-me atorgat el premi Versatile Blogger, m'ha fet molta il·lusió!!!! 

Descriure com sóc em costa una mica més, a veure, sóc una mica de tot, rondinaire, inconformista, realista i al mateix temps somiadora, m'agrada riure i la broma, sóc amant dels animals, en concret dels meus 5 gossos i 6 gats, adoro la lectura, sóc inquieta i sempre vull saber més, llegeixo l'enciclopèdia per simple gust de llegir coses que no sé. No suporto les injustícies, i em bull la sang amb les mentides. Admiro la sinceritat i el coratge, condemno la falsedat i la covardia. Tinc molta paciència i sóc molt impacient, disfruto amb els dies de sol primaverenc, i m'encanten els dies de pluja a l'estiu. M'agrada escriure el que penso, i m'agrada compartir amb els altres les coses que aprenc. Totes i cada una de les meves virtuts duen de la mà la seva antítesis, el seu contrari, tot Yin te el seu Yang. Només és feina d'un mateix decantar-se cap un costat o cap un altre. I jo, com ja he dit alguna vegada en veu alta... Sóc un esperit de contradicció! :)

I ara toca la llista dels blogs a qui he atorgat el premi, he intentat fer una llista variada, amb blogs de temàtiques diferents, a viam fins on el fem arribar el premi des d'aquí... ;)

I els atorgats son: (repic de tambors)

"Made in Spain"
http://americanlifebutmadeinspain.blogspot.com.es

Poemas Patagónicos y Naturaleza
http://poemaspatagonicos.blogspot.com.es

Mariposas de Luz
http://silviamariposasdeluz.blogspot.com.es

Cotó Fluix - Bijuteria artesanal
http://coto-fluix.blogspot.com.es

¿nunca segundas partes fueron buenas?
http://lassegundaspartes.blogspot.com.es

Cuina d'emergència
http://cuinademergencia.blogspot.com.es

Como criar a un hijo sano
http://comocriaraunhijosano.blogspot.com.es

Adobe Decoración
http://adobedecoracion.blogspot.com.es

Molt més que Ioga
http://moltmesqueioga.blogspot.com.es

Pensamientos
http://pensamentsdunboig.blogspot.com.es

Els meus fogons
http://quinbloc.blogspot.com.es

L'hort de'n pollet
http://hortpollet.blogspot.com.es

Higiniherreo.cat
http://higiniherrero.wordpress.com

Llegando a la fabrica de cemento
http://amadeublasco.blogspot.com.es

Una vida senzilla
http://unavidasenzilla.blogspot.com.es


Moltes felicitats a tots els guanyadors!!! :)