Aquí podreu veure les receptes, majoritàriament de menjar, que vagi fent, tastant i provant.

Els ingredients utilitzats a les receptes són i seran sempre ecològics, així com l'aigua que s'utilitzi serà sempre filtrada o en defecte, embotellada en vidre.

En totes les receptes es poden adaptar tant els làctics, les farines, els endolcidors, etc. al gust o necessitats de cadascú.

Tingueu en compte que normalment cuino per a dues persones, per tant a la majoria de receptes que publico aquí hi ha els ingredients necessàris per a dos.

dijous, 13 de desembre del 2012

Arròs senzill amb gambes




Ingredients:

Arròs
4 gambes
4 escamarlans
2 calamars
sal i pebre

Pel sofregit:

1/5 ceba gran o una ceba petita
1 tomàquet no gaire gran
1/4 pebrot verd
1/4 pebrot vermell
sal i pebre


Procediment:

En una paella gran fem un sofregit amb la ceba i el tomàquet i el pebrot, una mica de sal i de pebre.

Quan ja tenim el sofregit fet, afagim els  calamars tallats a rodanxes, els escamarlans i les gambes, quan els tinguem enrrossits hi afagim l'arròs, barregem i hi afagim  aigua fins que ho cobreixi, rectifiquem de sal i de pebre al nostre gust i deixem que vagi fent xup xup, barrejant de tant en tant.

Si l'arròs s'empassa molt ràpid l'aigua en podem anar afagint, recordant recrificar sempre de sal i de pebre, si el volem més o menys caldós dependrà de l'aigua que hi anem afagint.


Que vagi de gust!