Ingredients:
llet
1 cullerada de farina
curri
sal
arròs
Preparació:
Farem una salsa amb la llet, el curri i la cullerada de farina.
Separem una tassa de llet i la resta la posem al foc en un cassó, a foc no gaire alt, depenent de la quantitat de salsa que vulguem hi posarem més o menys llet, desfem la cullerada de farina amb la tassa de llet que hem separat i l'afegim a la llet que tenim al foc, sense deixar de remenar per evitar grumolls.
Afegim el curri a la salsa que estem fent, al nostre gust, contra més curri més fort serà el gust.
Rectifiquem de sal, també al nostre gust, i quan la salsa tingui l'espessor que volem, la traiem del foc, penseu que com més temps estigui al foc, més espessa sortira, així que si no volem una salsa gaire espessa hem d'estar atents de treure-la a temps.
Un cop tenim la salsa feta ja la podem barrejar amb l'arròs que haurem bullit abans durant uns 15-20 minuts aproximadament.
Variacions: si volem fer la salsa amb una llet vegetal no hi ha cap problema.
Que vagi de gust!